Ydelser

30510479

kb@londonogbilsby.dk

VORES SPECIALER

BYGMESTERAFTALE

Alt samlet under samme tag, Vores bygmester Kasper London Bilsby har mere end 20 års erfaring med grundlag, planlægning og styring af byggesager i alle størrelser, med tryghed fra start til slut. Vi starter altid med et for jer uforpligtigende møde, med en præsentation af London & Bilsby Aps og en gennemgang af jeres drømme, ønsker og forventninger til et kommende byggeprojekt. Vores bygmester byder ind med forslag, mulige knaster og muligheder for et samarbejde med os, omkring jeres byggeprojekt.

Når vi har indgået en bygmesteraftale, starter vi helt fra bunden med opmåling, planskitser, detaljer og budgetoplæg. Vi står for alt myndighedsarbejde, ingeniørarbejde, geoteknik, landmåling, projektbeskrivelser og tegningsarbejde til det færdige udbudsprojekt ligger klar til en udbudsrunde.


Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere og måske har i selv nogle favorit-håndværkere som vi invitere til at afgive entreprisetilbud på opgaven. Vores bygmester står for indhentning af tilbud på alle fagentrepriser og sammensætter herefter sammen med jer som bygherre, det mest fordelagtige byggehold og tilbud til byggesagen.

Vores bygmester er jeres og håndværkernes faste kontaktperson i gennem hele byggeforløbet. Han er en kompetent og erfaren byggeleder som dirigerer og kvalitetssikre alle byggeriets faser med tryghed fra fra start til slut.

Ved en bygmesteraftale får i jeres helt egen rådgiver på sidelinjen igennem hele byggeriet, som løser alle de gode, svære og problematiske udfordringer igennem hele processen, på jeres vegne. 


 • ALT UNDER ET TAG
 • 20 ÅRS ERFARING
 • TRYGHED FRA START TIL SLUT
 • KVALITETSSIKRING

HOVEDENTREPRISER


Har du/i eller jeres arkitekt/ingeniør et færdigt udbudsprojekt som skal udbydes i hovedentreprise, så send dette til os.

I vores store netværk af dygtige og professionelle underentreprenører, udvælger vi og skræddersyer det helt rigtige byggehold til at afgive et skarpt tilbud på enhver byggeopgave.

 

London & Bilsby´s byggeleder samler tilbuddene og afgiver som hovedentreprenør, det samlede tilbud på udbuddet.

Indgår vi en hovedentrepriseaftale, vil en fast kompetent og erfaren byggeleder og kontaktperson fra London & Bilsby Aps være tilknyttet opgaven, som byggestyrer, igennem hele byggeforløbet, med tryghed fra start til slut.

 

Ved en hovedentreprise aftale med os, får i en samlet entreprenøraftale med et firma i front, som udelukkende har fokus på byggestyring og byggeledelse, med en klar professionel målsætning om at bygherre skal opleve et kvalitetssikkert byggeforløb med tryghed fra start til slut.


 • STORT NETVÆRK
 • SKARPE TILBUD
 • DYGTIGE UNDERENTREPRENØRER
 • SAMLET AFTALE
 • KVALITETSSIKRING
 • TRYGHED FRA START TIL SLUT

TOTALENTREPRISER


Har du/i drømme - ideer og grundlag for et byggeprojekt hvor i ønsker et samlet tilbud på hele opgaven inkl. Projektering, tegningsarbejde og byggeri altså hele pakken. Så kan dette lade sig gøre ved en totalentreprise.

Ved totalentreprise skal i fastsætte rammerne for jeres ønsker, vi anbefaler også at i har jeres egen byggerådgiver på sidelinjen, til at sammensætte et udbudsmateriale for afgivelse af tilbud i en Totalentreprise, samt følge byggeriet.

Ved Totalentreprisen får i en fast pris på et helt byggeforløb fra start til slut. Dvs. at i overlader tøjlerne til London & Bilsby ApS i en samlet entreprise aftale. I aftalen udarbejder vi projektet ud fra de af jer givne forudsætninger, sammensætter vores eget byggehold og udfører byggeopgaven indenfor den tidsramme og de aftaleforudsætninger i har fastsat i jeres udbud. Bemærk at ved en bygmesteraftale er vi jeres rådgiver igennem hele byggeforløbet, ved en totalentreprise er vi jeres entreprenør.


 • PROJEKTSTYRING
 • SAMLET TILBUD
 • FAST PRIS AFTALE
 • PROFESSIONEL RÅDGIVNING

BYGGERÅDGIVNING, TILSYN, SYN OG SKØN


Vi kan tilbyde byggerådgivning i enhver henseende, på vores Facebook side London & Bilsby ApS opdaterer vi løbende omkring alle de typer rådgivningsopgaver, vi udfører.

VED HUSKØB!

Vi har god erfaring med at hjælpe huskøbere med at udfører en byggeteknisk gennemgang af drømmehuset, sætte ord og priser på tilstandsrapporten og huset generelt.

VED TYPEHUS!

Skal du have bygget et typehus med et typehusfirma, har vi også god erfaring med at tilbyde tilsynspakker igennem byggeforløbet. Således du kan sikre at din investering bliver kvalitetssikret af din helt egen byggerådgiver.

VED TVISTER!

Vores bygmester har syn og skøns erfaring/uddannelse og tilbyder professionel hjælp hvis der opstår en tvist i forbindelse med et igangværende byggeprojekt. Her kan vi tilbyde og træde til, rådgive og mægle som jeres rådgiver, hvis i er havnet i en tvist med et byggefirma

 • PROFESSIONEL BYGGERÅDGIVNING
 • BYGGETEKNISK GENNEMGANG
 • TILSYNSPAKKER
 • SOLID SYN/SKØN ERFARING

VEDLIGEHOLDELSESPLANER, BYGNINGSGENNEMGANG OG FORENINGSRÅDGIVER


Hvis i som andels, ejer eller anden boligforening har brug for en erfaren bygningsrådgiver til at bistå jeres bestyrelse i forbindelse med vedligeholdelse - planlægning og gennemførelse af større renoveringsopgaver for ejendommen, så kan vi tilbyde en meget kompetent rådgivning. Vi har flere års erfaring med rådgivning af andelsboligforeninger i København og omegn, samt i flere år været med under kirkesyn og som kirkens byggesagkyndige, rådgivet menighedsrådet i forbindelse med vedligeholdelsesplaner og udgifter for kirken.


 • ERFAREN BYGNINGSRÅDGIVER
 • KOMPETENT RÅDGIVNING
 • FORENINGS- OG KIRKESYN
 • BYGGESAGKYNDIG

KONTAKT OS NU OG FÅ

ET GRATIS TILBUD


VORES PROCES

01.


IIndledende konsultation (gratis)


VI TILBYDER ALTID EN, FOR JER, UFORPLIGTENDE FØRSTE KONSULTATION.


02.


Pris estimat og planlægning


VED INDGÅELSE AF AFTALE UDARBEJDES ET ESTIMAT OG ARBEJDSPLAN.


03.


Design og byggestyring fase


SAMMEN MED JER REALISERER VI JERES DRØMME OG IDEER.


04.


Projekt

gennemførsel


PROJEKT AFSLUTTES IHT PLANER OG TIDSHORISONT.BYGMESTERFIRMAET
LONDON & BILSBY


Din passionerede professionelle samarbejdspartner i alle aspekter af byggefasen. Tryghed fra start til slut.


Copyright © 2019 London & Bilsby Aps


Kontakt

30 51 04 79

Sophus Bauditzvej 28,
      2920 Charlottenlund